Werkwijze

 

Veel mensen die vol bewondering naar de foto's in onze etalage kijken, zien we twijfelen. Wel of niet doen? Bij mensen die doorlopen bestaat vaak het idee dat het maken van zo'n kostuumfoto vast heel duur is of een heel gedoe. Niets is minder waar. We leggen u graag in drie heldere stappen uit hoe u binnen de kortste keren een unieke foto aan uw verzameling toe kan voegen.

 

Stap 1. Ontvangst en verkleden


Uw bezoek kan van te voren zijn afgesproken of u komt spontaan onze zaak binnen lopen. Een van onze medewerkers neemt u mee naar de fotostudio op de eerste etage. Heren en dames worden gescheiden en ieder krijgt een kostuum op maat. U hoeft zichzelf niet uit te kleden want het kostuum wordt over de eigen kleding aangetrokken en een assistente helpt u hierbij. Aansluitend worden de klompen gepast. Het aankleden leidt vaak tot een hilarische stemming en is een belevenis op zich.

 

Stap 2 Compositie en foto


Wanneer iedereen is aangekleed wordt de positie in de fotostudio ingenomen. U kiest uw achtergrond naar wens en een keur aan attributen is voorhanden om uw foto te verlevendigen en te verfraaien. Denk hierbij aan een accordeon, een pijp, een fles jenever, een vismand, een juk, kaas, een koffiemolen en een bos tulpen. De fotograaf zet u of uw gezelschap met een deskundig oog op de juiste plek. Dan volgt de klik waar het allemaal om is begonnen.

 

Stap 3 Ultrasnelle ontwikkelservice


U heeft aangegeven op welk formaat of welke formaten u de foto wilt laten afdrukken. Terwijl u nog bezig bent met uitkleden, sturen wij de foto het ontwikkelproces in. Al een half uur na opname hebben we de afdrukken voor u klaar liggen. In de tussentijd wandelen de meeste klanten verder over de Dijk of gaan wat eten en drinken om de foto's even later op te halen. U kunt ook rustig even wachten terwijl u rondkijkt in onze winkel. Het resultaat doet niet onder voor dat van de vele beroemdheden die we hebben gefotografeerd. Gegarandeerde kwaliteit om in te lijsten!